• Të gjitha
 • Shëndetësia
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

  Politikë

 •  Nue Oroshi

  Politikan

  Shqiptari nga Kosova, Nue Oroshi është zgjedhur deputet në Asamblenë Komunale të Kielit

  Nue Oroshi, historian dhe publicist, në nëntor të vitit të kaluar ka fituar... Më shumë

 •  Osman Sadiku

  Politikan

  Osman Sadiku, deputeti më i ri shqiptar në nivel kantonal

  Tre deputetët e deritashëm në nivel kantonesh janë: Zari Xhaferi, në Zug, Ylfete... Më shumë

 •  Arbër Bullakaj

  Politikan/Menaxher

  Arbër Bullakaj – Menaxher, politikan dhe Idealist

  Në këtë parlament, Bullakaj është zvicerani i parë me prejardhje të huaj, që... Më shumë

 •  Politikë 

  Politikane

  Rilinda dhe Donjeta, kandidatet shqiptare për Parlamentin e Austrisë

  Dy kandidatet kërkuan njëzëri daljen e sa më shumë bashkatdhetarëve në zgjedhje dhe... Më shumë

 •  Nazim Rexhepi

  Politikan

  Nazim Rexhepi, për herë të tretë në parlamentin e Lagnaus

  Në zgjedhjet e mbajtura më 4 nëntor për Asamblenë Komunale në Lagnau të... Më shumë

 •  Shefqet Balaj

  Politikan

  Shefqet Balaj zgjidhet këshilltar në Asamblenë e qytetit Horn

  Këshilltari i porsazgjedhur ka theksuar se synimi i tij kryesor është integrimi i... Më shumë

 •  Tahir Shabani

  Politikan

  Tahir Shabani, kandidat për asamblist në Emmendigen

  Tahir Shabani është kandiduar për asamblist në qytetin e Emmendingenit në Gjermani. Shabani... Më shumë

 •  Adnan Dibrani

  Politikan

  Adnan Dibrani fiton çmimin „mërgimtari i suksesshëm“

  Bëhet fjalë për deputetin e vetëm shqiptar në Parlamentin suedez, Adnan Dibrani, i... Më shumë