Lajme

Zvicra dëshiron të prodhojë ilaçin natyral që rikthen shikimin 99%

Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe pretendohet të kthejë shikimin deri në 99 %.

Në të ardhmen, një kompani farmaceutike zvicerane do të fillojë prodhimin e ilaçit të quajtur ”Kura Kur’anore”.

Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe pretendohet të kthejë shikimin deri në 99 %. Ai pohon se ky ilaç u gjet në librin e shenjtë islamik.

Në libër thuhet se paraardhësit tanë shpesh përdorën djersën si ilaç natyral për shumë çështje, veçanërisht kur ajo erdhi në shërimin e syve dhe në rivendosjen e shikimit.

Eksperimentet u bënë me lepujt dhe njerëzit, duke treguar se ilaçi me të vërtetë bën mrekulli.

E pra, del se kjo tashmë është bërë realitet dhe se me të vërtetë funksionon. Shpikësi donte që ilaçi të quhej” Kura Kur’anore”, kërkesa e tij u miratua dhe kompania zvicerane së shpejti do të fillojë me prodhimin, raportojnë mediat kosovare.