19 vjeçarja shqiptare, kandidate për Këshillin Bashkiak në Itali

Xheimina Dervishi vetëm 19 vjeçare është kandidatja më e re në moshë për për Këshillin Bashkiak në zonën e Lombardisë në Itali.   Xheimina është me origjinë nga Kavaja si dhe është studente e filozofisë në Universitetin e Milanos, shkruan albinfo.ch.  Ajo ka pasion politikën dhe sigurisht kjo është arsyeja pse ajo ka zgjedhur të kandidoj për Këshillin … Continue reading 19 vjeçarja shqiptare, kandidate për Këshillin Bashkiak në Itali