Integrimi

19 vjeçarja shqiptare, kandidate për Këshillin Bashkiak në Itali

Xheimina Dervishi vetëm 19 vjeçare është kandidatja më e re në moshë pëpër Këshillin Bashkiak zonën e Lombardisë Itali.  

Xheimina është me origjinë nga Kavaja si dhe është studentefilozofisë Universitetin e Milanos, shkruan albinfo.ch. 

Ajo ka pasion politikën dhe sigurisht kjo është arsyeja pse ajo ka zgjedhur të kandidoj për Këshillin Bashkiak në Itali.  

Nga raportet e fundit deri tani ka shkuar 70 numri i kandidatëve shqiptarë për zgjedhjet e 26 majit Itali.