Për herë të parë pas tri dekadash, në Greqi votuan mbi 230 mijë emigrantë

Dje në Greqi janë mbajtur zgjedhjet për pushtetin lokal dhe ato europarlamentare. Kanë qenë plot 69.821 kandidatë në listat zgjedhore, për të cilat grekët kanë votuar, por gjithashtu votën e tyre e kanë hedhur në kutitë e votimit përgjatë gjithë ditës edhe emigrantët shqiptarë, me shtetësi greke.   E veçanta e këtyre zgjedhjeve ka qenë se për herë të parë janë renditur në ...

 Lajme të tjera

Reklamë
Reklamë
Dosje

Shqipëria përtej bregdetit

Albusniess

Reklamë
Reklamë
Reklamë

Receta Gatimi

 SHOQATAT