Lajme

Mjekët shqiptarë në Zvicër ju përgjigjen në Albinfo.ch

Për një muaj specialistë të fushave të ndryshme do të vihen në shërbim të bashkëkombasve shqiptarë kudo që ndodhen në Zvicër, nëpërmjet pyetjeve-përgjigjeve online.

Kushdo që ka një shqetësim apo një brengë rreth koronavirusit në këtë kohë pandemie, si dhe ndjen nevojë për këshilla, mjekë të njohur shqiptarë në Zvicër iu përgjigjen. Prandaj, na shkruani pa hezitim në adresën [email protected] 

Pyetjet mund t’i parashtroni drejtpërdrejt edhe në rrjetet sociale: Facebook

Për çdo pyetje do t’i keni përgjigjet e mjekëve, të cilat do t’i botojmë në ditët vijuese.

Platforma albinfo.ch online&print, në bashkëpunim me Lidhjen e Mjekëve Shqiptarë në Zvicër do të ofrojë këshilla mjekësore, të personalizuara falas.

Specialistë të fushave të ndryshme do të vihen në shërbim të bashkëkombasve shqiptarë kudo që ndodhen në Zvicër, nëpërmjet pyetjeve-përgjigjeve online.

Bëhet fjalë për specialistët më të mirë shqiptarë në Zvicër, shefa klinikash dhe drejtues departamentesh, të cilën vihen në dispozicion të komunitetit tonë.

Gjithçka mundësohet shpejt dhe mjafton që të lidheni me albinfo.ch për të marrë menjëherë përgjigje lidhur me shqetësimet shëndetësore që keni rreth koronavirusit.

Cila është pyetja juaj,?

Dr. med. Mentor Bilali
Oberarzt                                                                                     Gastroenterologie & Hepatologie Universitätsspital Zürich
Dr.med Valbona Hysenaj Miftari
Oberärztin
Zentrum für Abhängigkeitserkrankungen
Ambulatorium für Substitutionsbehandlung
PDAG Brugg/ AG
PD Dr. med. Florim Cuculi
Leiter Cardio Center Luzern
Co-Chefarzt Kardiologie
Herzzentrum – Luzerner
Kantonsspital
Klinische und invasive
Kardiologie
Dr. med. Xhezide Lumi
Oberärztin
Leitung Spezialversorgung Under 5
Psychiatrische Deinste Aargau AG
Klinik für Kinder- und Jugendpsychiatrie. Jnd psychotherapie- Ambulant
5201 Brugg
Dr. med. univ. (A) Naim Mehmeti
Leitender Arzt
Angiologie
Facharzt für Innere Medizin und Angiologie

 

M.Sc. med. dent. Gazmend Haliti
Zahnarzt SSO M.Sc. Orale Implantologie M.Sc. Parodontologie
Prof. Dr. Alban Y. Neziri Facharzt
Gynäkologie und Geburtshilfe FMH Gynäkologische Onkologie