• Të gjitha
 • Gesundheit
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Politikë
 • Ekonomi
 • Ekonomi
 • Pronar
 • Pronar
 • Gesundheit
 • Gesundheit
 • Kardiolog
 • Kardiolog
 • Kulturë
 • Kulturë
 • Literaturë
 • Muzikë
 • Muzikë
 • Aktrim
 • Aktrim
 • Art
 • Pikturë
 • Pikturë
 • Shkencë
 • Shkencë
 • Sociale
 • Sociale
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme
 • Të ndryshme
 • Gjinekolog
 • Gjinekolog
 • Bukuri
 • Afarist
 • Afarist
 • Shkencëtare
 • Shkencëtare
 • Shoqata
 • Menaxher/e
 • Menaxher/e
 • Futboll
 • Futboll
 • Boks
 • Mjeke
 • Mjeke
 • Teatër
 • Modë
 • Modë
 • Sport
 • Sport
 • Pedagog
 • Infirmière
 • Turizëm
 • Avokate
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

 Gesundheit

 Kulturë

 Sociale

 Sport

 •   

  FC Kosova Zürich me mbështetje të fuqishme të biznesmenëve

  Në traditën e klubit më të madh futbollistik të shqiptarëve të Zvicrës janë... Më shumë

 •  Shkëlzen Gashi 

  Shkëlzen Gashi, për dy ndeshje shënon tri gola në Zvicër

  Në 2 ndeshjet e fundit me skuadrën e Araut, shqiptari ka arritur të... Më shumë

 •  Bekim Zogaj

  Refer

  Bekim Zogaj gjykoi afro 60 ndeshje futbolli në një vit pandemik

  Tashmë dihet se Bekim Zogaj është një nga arbitrat shqiptarë më të dalluar... Më shumë

 •  Mërgim Berisha

  Futbollist

  Mërgim Berisha asiston dy herë ndaj Liverpoolit

  Kampionët e futbollit të Austrisë, Red Bull Salzburg kanë arritur të marrin një... Më shumë

 Humanitare

 Politikë

 Politikë

 Ekonomi

 Ekonomi

 Pronar

 Pronar

 Gesundheit

 Gesundheit

 Kardiolog

 Kardiolog

 Kulturë

 Kulturë

 Literaturë

 Muzikë

 •  Petrit  Çeku

  Muzikant

  Austri: Kitaristi shqiptar që punon në Universitetin “Kunstuni Graz Krug”

  Fitues i shumë “Çmimeve Ndërkombëtare”, me krijimtari të pasur muzikore... Më shumë

 Muzikë

 Aktrim

 Aktrim

 Art

 Pikturë

 Pikturë

 Shkencë

 Shkencë

 Sociale

 Sociale

 Shoq. prof.

 Të ndryshme

 •  Kaltrina Begzati 

  Inxhiniere

  Kaltrina, inxhinierja që projekton prodhimin e trenave në Zvicër

  Kaltrina Begzati është rritur në shtëpi azilkërkuesish në Gjermani, sot inxhiniere trenash në... Më shumë

 •  Jeton Kadriu 

  DJ

  Jeton Kadriu, DJ resident në njërin ndër klubet më të mëdhenj në Evropë

  DJ Dark Child, emri artistik me të cilin Jeton Kadriu tashmë njihet për... Më shumë

 •  Artan Berisha

  Pilot

  Artan Berisha, piloti nga Zvicra

  Aktualisht, piloti Artan Berisha vazhdon karrierën e tij profesionale në fushën e aviacionit... Më shumë

 Të ndryshme

 •  Jeton Kadriu 

  DJ

  Jeton Kadriu, DJ resident në njërin ndër klubet më të mëdhenj në Evropë

  DJ Dark Child, emri artistik me të cilin Jeton Kadriu tashmë njihet për... Më shumë

 Gjinekolog

 Gjinekolog

 Bukuri

 Afarist

 Afarist

 Shkencëtare

 Shkencëtare

 Shoqata

 Menaxher/e

 •  Kushtrim Ajvazi 

  Inxhiner

  Nga punëtori në piceri, inxhinier i prodhimit të trenave

  Kushtrim Ajvazi ka punuar çdo pune për mbijetesë, si në ndërtim, në fabrikë... Më shumë

 •  Gentiana Bajrami

  Patundshmeri

  Gentiana, e specializuar në shitblerjen e pasurive të paluajtshme

  Nëse keni kursyer gjatë kohë për shtëpinë e ëndrrave tuaja, “Gentiana Real Estate”... Më shumë

 •  Krist   Dodbibaj

  Hoteleri

  Zvicër: I riu shqiptar, përfundoi një nga shkollat më të mira në botë në fushën e hotelerisë

  Dodbibaj ka përfunduar studimet në Universitetin e Lozanës në Zvicër, "Ecole Hoteliere de... Më shumë

 Menaxher/e

 Futboll

 Futboll

 Boks

 Mjeke

 Mjeke

 Teatër

 Modë

 Modë

 Sport

 Sport

 Pedagog

 Infirmière

 Turizëm

 Avokate

 •  DZEVRIJE ZENDELI 

  Juriste

  “Më pëlqejnë sfidat që kërkojnë mprehtësi ligjore”

  DZEVRIJE ZENDELI, AVOKATE, LIC.IUR. LL.M., BASHKËPUNËTORE E LARTË NË FIRMËN E NJOHUR TË... Më shumë

 Politikë

 Shkencë

 Ekonomi

 Shoq. prof.

 Të ndryshme

 •  Krist   Dodbibaj

  Hoteleri

  Zvicër: I riu shqiptar, përfundoi një nga shkollat më të mira në botë në fushën e hotelerisë

  Dodbibaj ka përfunduar studimet në Universitetin e Lozanës në Zvicër, "Ecole Hoteliere de... Më shumë

 •  Deni  Hoxha

  Harvard

  Deni Hoxha, studenti shqiptar i diplomuar në Bachelor dhe Master në Universitetin e Harvardit

  Një shqiptar i diplomuar në Universitetin e Harvardit, të cilit 'ëndërrat iu bënë... Më shumë

 •  Armand   Hasanpapaj

  Kuzhinjer

  Tropojani që sfidon majat e kuzhinës franceze

  Tropojani, i apasionuar pas kuzhinës dhe specialiteteve franceze... Më shumë

 •  Erolina  Gashi

  Shofere

  Erolina, shqiptarja e parë shofere e autobusit në Ticino

  Ndër shumë vajza dhe gra shqiptare që po tregohen të suksesshme në fusha... Më shumë