• Të gjitha
 • Shëndetësia
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

  Të ndryshme

 •  Melisa Sakiri

  Modele

  Melisa Sakiri: Ja pse dua të stolisem me kurorën e “Miss Bern”

   Në intervistën për “albinfo.ch”, Melisa tregon për jetën e saj profesionale, për garën... Më shumë

 •   Avdullah  Krasniqi

  Fermer

  Alpet zvicerane në fshatrat kosovare

  Pas 25 vjet qëndrimi, Avdullah Krasniqi ka lëshuar Zvicrën për të mbjell traditën... Më shumë

 •   

  Gjilani i ngufatur nga plehrat

  Qyteti me numrin më të madh të bashkatdhetarëve që janë kthyer për pushime... Më shumë

 •  Suna Arifi

  Humanitare

  Mërgimtarja nga Zvicra shpërndan dhurata për fëmijët skamnorë në Gjilan

  Suna Arifi, qytetare nga Gjilani, me qëndrim të përkohshëm në Zvicër, ka shprehur... Më shumë

 •  Skender  Ademi

  Shofer autobusi

  Skender Ademi për të dytën herë me radhë, shofer i vitit në regjion

  Fillimisht u kishte bërë thirrje udhëtarëve që të mos e votonin këtë vit,... Më shumë

 •  Dëshira Vrajolli Flankër

  Kryetare e komunës Vermdë

  Dëshira Vrajolli Flankër, zgjidhet kryetare komune në Suedi

  Ajo është zgjedhur kryetare e komunës Vermdë dhe që nga 1 janari i... Më shumë

 •  Julia  Schmid

  Julia Schmid: Gjuha shqipe është shumë e bukur por shumë pak e njohur

  Julia Schmid, një mike e çmuar e shqiptarëve, e angazhuar në projekte integruese,... Më shumë

 •  Fatime Sulejmani

  Përkthyese

  Fatime Sulejmani këshillon refugjatët në 7 gjuhë të huaja

  E lindur në pjesën shqiptare të Maqedonisë, ajo përveç gjuhës shqipe dhe maqedonishte,... Më shumë