In&Out

Në Cyrih lexohet shqip

Biblioteka Pestalozzi Hardau (Zürich) propozon rafte të tëra me literaturë dhe libra në gjuhën shqipe. Albinfo.ch ka zhvilluar një bisedë me drejtuesen e saj Suela Jorgaqi.


 Të tjera nga In&Out