Kardiokirurgu shqiptar në Gjermani ka kryer me sukses mijëra ndërhyrje në zemër dhe ka transplantuar qindra prej tyre

Kardiokirurgu i njohur shqiptar Bedri Ramadani në Gjermani me 25 vite...
Reklamë