Këngëtar/e

Elhaida Dani

Këngëtare

Këngëtarja shkodrane Elhaida Dani është fituese e garës „The Voice of Italy“. Me falë zërin e saj të bukur dhe interpretimin bindës ka bërë për vete publikun dhe jurinë. Në mbrëmjen finale Elhaida ka interpretuar hitin „Margherita“ së bashku me mentorin e saj, këngëtarin e njohur Riccardo Cocciante.

Votimi përmes sms-ëve ka nxjerrë fituese shqiptaren 20 vjeçe. Mbrëmja finale e spektaklit “The Voice of Italy”, është transmetuar sonte në televizionin italian “Rai 2″.

Për publikun shqiptar Elhaida Dani është e njohur si pjesëmarrëse në Festivalin e Këngës. Ajo ka qenë fituese e “Top Fest 2012” në Top Channel, me këngën “S’je më”.

 

31.05.2013

 Biografi e shkurt

  • Emri, Mbiemri Elhaida Dani
  • Prejardhja:Shkodër-Shqipëri
  • Profesioni:Këngëtare
  • Kontakti www.facebook.com/elhaidadani93

  WHO’S WHO të tjera