• Të gjitha
 • Shëndetësia
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

  Sociale

 •   

  Holanda: Emigrantë, mos i paguani trafikantët, do t’ju kthejmë mbrapsht

  Qeveria holandeze ka plasuar një mesazh për personat që emigrojnë në mënyrë të... Më shumë

 •   

  Kosovë: Mbi 100 mijë njerëz jetojnë nga ndihmat sociale

  Të papunë, e me duar në xhepa. Kështu e kalojnë gjithë muajin shumë... Më shumë

 •   

  Edhe luftëtarët e UÇK-së ikin nga Kosova: Nuk ka shpresë këtu!

  Xhevdet Qeriqi, kryetar i Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave të Veteranëve, ka... Më shumë

 •   

  “Kosova ideas” prezanton në Cyrih projektet e realizuara në Kosovë

  Albinfo.ch, në partneritet me platformën ‘Kosovaideas’ ka organizuar në Zürich një seancë prezantimi... Më shumë

 •  Rifat  Haxhijajt

  Sociologë

  Romani “Jetë e ndalur” i Rifat Haxhijajt botohet edhe në frëngjisht

  Ditë më parë Shtëpia botuese “ L’HARMATTAN” e Parisit, ka botuar romanin “Jetë... Më shumë

 •  Leonita Kurtaj

  Shoqata

  Fytyra e bukur e humanizmit: Leonita Kurtaj

  Leonita ndihmon vullnetarisht në Kryqin e Kuq Gjerman duke shoqëruar refugjatët nga Kosva... Më shumë

 •  Haxhere  Alimi

  Ka themeluar një Qendër edukimi për prindër dhë fëmij

  Të ndihmohen të rinjtë për të zgjedhur profesionin

  Sistemi i edukimit dhe i shkollimit në Zvicër, si duket, nuk është aspak... Më shumë

 •  Ajkuna Ahmetaj

  Frizere

  Ajkuna ndihmon të varfrit me punën e saj vullnetare

  Ajkuna ndihmon të varfrit me punën e saj vullnetare ... Më shumë