Muzikë

Shqiptarja nga Franca, një aktore e diplomuar, modele dhe këngëtare

Kleofina Pnishi tashmë është emër suksesi në shumë fusha në Francë.

Përveç që zotëron një emër të veçantë, është femra shqiptare shumë e suksesshme në fusha të ndryshme të jetës. Energjia dhe ambiciet e saj për jetën janë të mëdha dhe asnjëherë nuk i ndali përpjekjet duke punuar për to, shkruan albinfo.ch.

Artistja Kleofina Pnishi jeton me familjen e saj që nga fundi i viteve ’90 në Francë.

Pnishi është diplomuar për aktrim, por ajo ka një karrierë të suksesshme si modele dhe, së fundmi po debuton në fushën e muzikës.

Kleofina ka qenë pjesë e serisë “Le Mystere” dhe në vitin 2017 është shpallur “Miss Provence” në Francë, shkruan tutje albinfo.ch.

Projekti i saj muzikor, i cili titullohet ”Better Everyday”, është dhe kënga e saj e parë.

Kleofina, pavarësisht se është në fillimet e dubutimit të saj, ajo është duke punuar fort për të depërtuar në tregun botëror dhe çdoherë e më shumë po bëhet një emër suksesi në fushën e muzikës. /Albinfo.ch