• Të gjitha
 • Shëndetësia
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

  Politikë

 •   

  Rixhil Agushi: Angazhohem kundër diskriminimit dhe për bashkëjetesë kulturash

  Më 24 mars 2019 do të mbahen zgjedhjet për Parlamentin e Kantonit të... Më shumë

 •   

  Politikanja shqiptare në mesin e 100 personaliteteve të vitit 2018 në një kanton të Zvicrës

  Në mesin e 100 personaliteteve të vitit 2018 në kantonin Thurgau, figuron edhe... Më shumë

 •   

  Kandidati shqiptar me dy parti politike, kërkon votën për asamblist të Cyrihut

  Vendlindja e tij është Prishtina, atje ka edhe partinë e tij të zemrës-... Më shumë

 •  Florim  Kadriu

  bashkëkryetar i Forumit të Migrantëve të SP-së

  Florim Kadriu, bashkëkryetar i Forumit të Migrantëve të SP-së në Kantonin Aargau

  Në themelimin e forumit "SP MigrantInnen" në Kantonin Aargau kanë marrë pjesë 33... Më shumë

 •   

  Ziadin Sela në Zvicër: “Jam kryetar i toskëve e gegëve”

  Mërgata shqiptare e Maqedonisë në Zvicër, i jep mbështetje të fortë liderit të... Më shumë

 •   

  Ziadin Sela në Zvicër, takim me diasporën strugane

  Kryetari i Aleancës për Shqiptarët dhe kandidati për kryetar të komunës së Strugës... Më shumë

 •   

  Gashi: Mërgimtarët nuk do të paguajnë më “haraç ” kur të futen në Kosovë

  "Ne, së paku një pjesë të problemit do ta zgjidhim deri në fillimin... Më shumë

 •  Cacaj Drita

  Aktiviste e Partisë Popullore të Austrisë, OVP

  Drita Cacaj: “Do të jem zëri i shqiptarëve në Parlamentin austriak”

  Në një intervistë të dhënë për albinfo.ch, Drita Cacaj kërkon mbështetjen e të... Më shumë