Integrimi

Xhelajdin Etemi siguron një ulëse në Asamblenë Komunale të Adliswilit

Politikani i ri shqiptaro-zviceran, Xheljadin Etemi, me origjinë në fshati Corroticë e Preshevës, ka siguruar një ulëse në Ansamblenë Komunale të Adiswilit, raporton albinfo.ch. Etemi është anëtar i Social Demokratëve PS prej 7 vjetësh. Vendin politikanit shqiptar ia ka lëshuar Peter Bühler, i cili ka dhënë dorëheqjen.

 

Etemi jeton me familje që nga 1996 në Adliswil. Ai kishte kandiduar më 2014 në zgjedhjet lokale dhe tani pas dy vjetëve ka fituar të drejtën të jetë përfaqësues në Asamblenë Komunale të Adliswilit.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI