Kosova

Braktisi Gjermaninë për t’iu bashkuar AAK-së

Duke besuar se do të jetë deputete e Kuvendit të Kosovës, Hajzeraj ka thënë se angazhimi i saj do të jetë rinia dhe sporti

Pranvera Ejupi-Hajzeraj është pjesë e listës së AAK-së për deputete. Ajo la Gjermaninë për t’u kthyer në Kosovë dhe t’i bashkohet AAK-së.

Hajzeraj që ka jetuar dhe është shkolluar në Gjermani, ka thënë se dashuria për vendin e ka shtyrë që ta lërë Perëndimin  dhe të vie në Kosovë për t’i rritur fëmijët e saj.

Duke besuar se do të jetë deputete e Kuvendit të Kosovës, Hajzeraj ka thënë se angazhimi i saj do të jetë rinia dhe sporti. Meqë vetë është dhe merret me këtë fushë, ajo ka thënë se do të punojë që të krijohen kushte për talentët e shumtë që ka Kosovë, raporton gazetaexpress, përcjell albinfo.ch.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI