Kosova

Lipjanasi kandidat për asamblist në zgjedhjet Gelsenkierchen

22-vjeçari nga Lipjani garon në zgjedhjet komunale që do të mbahen në Gelsenkierchen të Gjeramanisë.

Ai është duke studiuar shkenca politike në Universitetin e Dusiburg Essen.

Berat Arifi karrierën e tij politike e ka filluar qysh në moshën 16-vjeçare, ndërsa në moshën 19-vjeçare ka qenë pjesë e bordit të ‘”socialdemokratëve të rinj” në Landin të Renanisë Veriore-Vestfalisë (NRw)..

Berati në zgjedhjet e ardhshme lokale në Gelsenkirchen është kandidati më i ri dhe shpreson që në mënyrën më të mirë të përfaqësojë interesat e qytetarëve atje, pse jo edhe të bëhet model për të rinjtë kosovar.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI