• Të gjitha
 • Shëndetësia
 • Kulturë
 • Sociale
 • Sport
 • Humanitare
 • Politikë
 • Shkencë
 • Ekonomi
 • Shoq. prof.
 • Të ndryshme

  Shkencë

 •   

  Studentët zviceranë të doktoraturës ankohen për ndryshime të pagesave

  Studentët e doktoratës në Institutin Federal të Teknologjisë së Zvicrës (ETH) janë ankuar... Më shumë

 •   

  Mundësitë e një krize të ardhshme ekonomike globale

  Zgjerimi aktual ekonomik i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shënuar një moment... Më shumë

 •   

  Studiuesit zhvillojnë qetësues të ri të dhimbjeve brenda trupit

  Studiuesit në Institutin Federal të Teknologjisë Zvicerane Lausanne (EPFL) kanë zhvilluar qarqe të... Më shumë

 •   

  Shkencëtari nga Shqipëria kontribuon në Universitetin e Harvardit

  Manol Jovani, shkencëtari nga Shqipëria ka dhënë kontribut të madh në kërkime shkencore,... Më shumë

 •  Jeton Kryeziu

  Avokat

  Jeton Kryeziu, avokati që “mundi” futbollistin

  Si i ri kishte qenë në dilemë t`i linte studimet, për të vazhduar... Më shumë

 •  Nexhmije Sulejmani

  Avokate

  Rruga e gjatë për t`u bërë avokate

  Tetovarja Nexhmije Sulejmani në një intervistë për albinfo.ch tregon se si me shumë vullnet dhe... Më shumë

 •  Armend dhe Arian Maleta

  Avkokatë

  Dikur refugjatë, sot avokatë në Bernë

  “Maleta” është avokatura e parë e një shqiptari në Bernë, e themeluar nga... Më shumë

 •  Artanit  Sadiku

  Avokat

  Përvojat me padrejtësinë, shtynë Artanin të studionte drejtësinë

  Ishte nevoja për drejtësi, ajo që e kishte tërhequr Artanin për të zgjedhur... Më shumë