Shqipëria

Shkencëtari nga Shqipëria kontribuon në Universitetin e Harvardit

Manol Jovani, shkencëtari nga Shqipëria ka dhënë kontribut të madh në kërkime shkencore, në kuadër të Universitetit të Harvardit,

Ai së fundi ka përfunduar një kërkim shkencor në fushën e mjekësisë në Spitalin e Përgjithshëm të Massachusetts në Boston, edhe kjo pjesë e Universitetit të Harvardit. Në një intervistë të dhënë në Shqipëri, ai deklaron të jetë falënderues ndaj bazave të edukimit në Shqipëri, të cilat i kanë mundësuar atij të rritet profesionalisht.

Jovani ka qenë pjesë e kërkimeve shkencore që janë bërë në spitalin më të mirë në Itali dhe në Evropë,”Humanitas Research Hospital”, ku ka potencuar se aty ka marrë edhe përvojën më të mirë sa i përket shkencës.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI