Arrestohen dy kosovarë: Donin të hynin në Gjermani, ku i priste vuajtja e dënimit

Njëri i moshës 44-vjeçare, i kërkuar për krime droge dhe tjetri, 67-vjeçar, i cili kishte mbajtur një pjesë të dënimit dhe ishte dëbuar në Kosovë