Artin Fuga u nominua nga “FDP Luzern” si kandidat për Këshillin Kantonal

Artin Fuga, për të dytën herë është pjesë e listës së kandidatëve në garë për zgjedhjet kantonale të cilat do të mbahen në zonën elektorale të Lucernit, shkruan albinfo.ch. Vlen të theksohet se ai ka lindur në Ferizaj, më pas ka emigrar në Zvicër dhe ka përfunduar shkollën në Kriens, ndërsa tani zhvillon një biznes … Continue reading Artin Fuga u nominua nga “FDP Luzern” si kandidat për Këshillin Kantonal