Lajme

Artin Fuga u nominua nga “FDP Luzern” si kandidat për Këshillin Kantonal

Artin Fuga, për të dytën herë është pjesë e listës së kandidatëve në garë për zgjedhjet kantonale të cilat do të mbahen në zonën elektorale të Lucernit, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se ai ka lindur në Ferizaj, më pas ka emigrar në Zvicër dhe ka përfunduar shkollën në Kriens, ndërsa tani zhvillon një biznes të tij “Bodenleger” dhe ushtron veprimtari të pavarur.

Postimi i plotë

Të dashur familjarë, miq dhe të njohur

Siç thuhet: Viti i ri, fat i ri!

Jam shumë i kënaqur që u nominova nga FDP Luzern si kandidat për Këshillin Kantonal.

Kënaqësi dhe nder të jesh kandidat!

2023 do të jetë një vit shumë emocionues për mua, biznesin, ashtu edhe politikisht.

Ju jam mirënjohës për gjithë mbështetjen tuaj

Qëllimet e mia politike janë:

– Taksat e thella

– Lëvizshmëri më e mirë

– Zgjidhje më të mira për mungesat e punonjësve.

Do të më mbështesësh edhe mua?

Faleminderit! Thjesht më dërgoni mesazh dhe unë personalisht do t’ju dërgoj një poster ose fletushkë.

—E rëndësishme—

Votoni për bordin tonë drejtues @fabianvpeter