Bendrit Bajra dënohet me kusht dhe i merret për dy vjet patentëshoferi

Përveç dënimit me burgim me kusht për 12 muaj, humoristi Bendrit Bajra duhet të heqë dorë nga patentëshoferi për dy vjet