Dy kandidatë shqiptarë, në zgjedhjet e 26 majit në Gjermani

Kandidatë shqiptarë në zgjedhjet lokale të 26 majit do të ketë edhe në Gjermani.   Diaspora shqiptare po përfaqësohet si më së miri, e në Gjermani dy kandidatët shqiptarë janë: Sami Musa, kandidat për Kuvendin Komunal në qytetin e Harburgut dhe Gjentile Bajra, kandidate për Kuvendin Komunal të Östringen, në rajonin Baden-Ëürttemberg, shkruan albinfo.ch.  Megjithatë, vlen të theksohet se në … Continue reading Dy kandidatë shqiptarë, në zgjedhjet e 26 majit në Gjermani