Integrimi

Dy kandidatë shqiptarë, në zgjedhjet e 26 majit në Gjermani

Kandidatë shqiptarë në zgjedhjet lokale të 26 majit do të ketë edhe në Gjermani.  

Diaspora shqiptare po përfaqësohet si më së miri, e në Gjermani dy kandidatët shqiptarë janë: Sami Musa, kandidat për Kuvendin Komunal qytetin e Harburgut dhe Gjentile Bajra, kandidate për Kuvendin Komunal Östringen, rajonin Baden-Ëürttemberg, shkruan albinfo.ch. 

Megjithatë, vlen të theksohet se në Itali numri i kandidatëve shqiptarë ka arritur në 100.