Avni Orllati, në listën e 30 migrantëve që kanë krijuar ndërmarrje në Zvicër

Një numër i konsiderueshëm i mërgimtarëve shqiptarë kanë arritur suksese në diasporë, duke u bërë emra të njohur dhe duke zotëruar poste të mira pune në shumë fusha, transmeton albinfo.ch.