Një shqiptare, kandidate për deputete në Parlamentin e BE-së

Shqiptarët po përfaqësojnë më së miri vendin e tyre, përveç muzikës, emra të rëndësishëm ka edhe në politikë.  Në listën e kandidatëve suedezë për deputet në Bashkimin Evropian është shqiptarja Arba Kokalari, shkruan albinfo.ch.  Arba ka mbaruar studimet për shkenca politike në Universitetin e Stokholmit.  Ajo gjithashtu prej vitesh është e angazhuar në politikat evropiane dhe çështje të demokracisë.   Aktualisht Arba punon … Continue reading Një shqiptare, kandidate për deputete në Parlamentin e BE-së