Integrimi

Një shqiptare, kandidate për deputete në Parlamentin e BE-së

Shqiptarët po përfaqësojnë më së miri vendin e tyre, përveç muzikës, emra të rëndësishëm ka edhe në politikë. 

listën e kandidatëve suedezë për deputet Bashkimin Evropian është shqiptarja Arba Kokalari, shkruan albinfo.ch. 

Arba ka mbaruar studimet për shkenca politike  Universitetin e Stokholmit. 

Ajo gjithashtu prej vitesh është e angazhuar politikat evropiane dhe çështje demokracisë.  

Aktualisht Arba punon edhe si specialiste e komunikimit kompaninë “Electrolux”.