Shqiptarët dhe Kosova: “Faleminderit Zvicër, faleminderit Swisscoy”

Shumë shqiptarë kanë falënderuar Zvicrën dhe ushtrinë zvicerane, pasi kanë zgjatur mandatin e ushtrisë edhe për tri vjet në Kosovë