Shqiptari hyn në pistën e aeroportit dhe me makinën e vjedhur depërton te aeroplani

Një 27-vjeçar ka arritur të drejtojë një makinë nëpër pistën e Aeroportit të Cyrihut pa pasur autorizim. Më pas ai është gjetur, i fshehur në bagazhin e një aeroplani. Shqiptari i ri tashmë është dënuar – aeroporti ende po bën vlerësimin e situatës së sigurisë