Vodhi argjend në një kompani, arrestohet shqiptari në këtë shtet evropian

Natën e 18 marsit, karabinierët e Seksionit të Radiomobilave të Kompanisë Bracciano përgjuan një makinë që vinte nga Manziana dhe u nis për në Bracciano, përcjell albinfo.ch. Personat që ndodheshin në mjet, duke parë patrullën, kanë tentuar të arratisen.