WAW stimulon dhe ushqen rrjetin mes grave shqiptare

Të shtunën, më 19 shtator, shoqata Women Alb World bashkoi në Gjenevë gratë shqiptare rreth eventit të saj tematik: “Pjesëmarrja e grave dhe vajzave në leadership, shembull integrimi për kumunitetin shqipfolës”