Kosova

Hanovre : Les hommes d’affaires de la diaspora rencontreront Kurtin

Les entreprises de la diaspora sont invitées à participer à la réunion du Premier ministre de la République du Kosovo, Albin Kurti, et de la ministre de l’Industrie, de l’Entrepreneuriat et du Commerce, Mme Rozeta Hajdari, dans le cadre de la foire internationale de Hanovre (Hannover Messe 2024), rapporte albinfo.ch.

Cette réunion aura lieu le 24 avril 2024, de 14h00 à 16h00, (dans la salle Convention Center Room 11, Hannover Messe, Messegelände 30521).

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Republika Kosovës Kosova-Republic KIESA FTESE BIZNESE takime mes bizneseve kosovare, diasporës Hannover Messe 2024 Ftohen bizneset diasporës marrin pjesë në takimin Kryeministrit Republikës sẽ Kosovës, Albin Kurti dhe Ministres Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari, ne kuadër panairit ndërkombëtar në Hannover (Hannover Messe 2024), datën 2024 ora 14:00-16:00 (ne sallën Convention Center Room Hannover Messe, Messegelände 30521). Luteni konfirmoni pjesëmarrjen tuaj ne e-mailin shtesë rreth aktivitetit mund merren MINT/KIESA përmes telefonit ose Republikës Kosovës (o)30 Informata Gjithashtu, ftoheni vizitoni stendën Kosovës Hannover Messe (22-26 prill 2024) Hall-G42, prezantohen kompani nga Republikës sẽ Kosovës produktet tyre."