Lajme

Hannover: Biznesmenët e Diasporës do të takohen me Kurtin

Ftohen bizneset e diasporës të marrin pjesë në takimin e kryeministrit të Republikës së Kosovës,  Albin Kurti dhe ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari, në kuadër të panairit ndërkombëtar në Hannover (Hannover Messe 2024), shkruan albinfo.ch.

Ky takim do të mbahet më 24 prill 2024, në orën 14:00-16:00, (në sallën Convention Center Room 11, Hannover Messe, Messegelände 30521).

Ftesa për takim B2B në Hannover

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Republika Kosovës Kosova-Republic KIESA FTESE BIZNESE takime mes bizneseve kosovare, diasporës Hannover Messe 2024 Ftohen bizneset diasporës marrin pjesë në takimin Kryeministrit Republikës sẽ Kosovës, Albin Kurti dhe Ministres Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, znj. Rozeta Hajdari, ne kuadër panairit ndërkombëtar në Hannover (Hannover Messe 2024), datën 2024 ora 14:00-16:00 (ne sallën Convention Center Room Hannover Messe, Messegelände 30521). Luteni konfirmoni pjesëmarrjen tuaj ne e-mailin shtesë rreth aktivitetit mund merren MINT/KIESA përmes telefonit ose Republikës Kosovës (o)30 Informata Gjithashtu, ftoheni vizitoni stendën Kosovës Hannover Messe (22-26 prill 2024) Hall-G42, prezantohen kompani nga Republikës sẽ Kosovës produktet tyre."