Lajme

Berlin: Koncert “Nga bjeshkët” nga Siparantum Choir

Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin dhe CHORALSPACE – International Academy for Choral Arts, kanë njoftuar se në prag të festimit të përvjetorit të 15-të Pavarësisë së Republikës së Kosovës organizohet një koncert recital i korit Siparantum Choir nga Peja, me titullin “Nga bjeshkët” më datë 10 shkurt 2023, në orën 20:00, në Philarmonie Berlin.

Për herë të parë i dedikohet një koncert i plotë muzikës nga Kosova në Philarmonie Berlin.

Në kornizën e këtij bashkëpunimi, Ambasada e Republikës së Kosovës në Berlin ofron një numër të limituar të biletave pa pagesë, për të cilat mund të aplikoni deri më datë 06.02.2023, në këtë e-mail: [email protected]  📧

Për më shumë informata rreth koncertit klikoni në linkun e mëposhtëm KETU

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

May be an image of 1 person