Integrimi

Debat me studentët në ETH të Cyrihut me Komisionin për Punë të Jashtme dhe Dasporë

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë së bashku me Shoqatën ‘’Studenti’’ fton të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në një Panel Diskutimi me Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, që do të organizohet të premten, me datën 26 maj, 2023 me fillim në ora 19:00.

Synimi i këtij Paneli të Diskutimit është diskutimi i të gjitha çështjeve, që ndërlidhen me mërgatën në Konfederatën e Zvicrës.

Takimi do të mbahet në Universitetin Teknik të Cyrihut – ETH në adresën:

Rämistrasse 101, 8092 Zürich

Salla: ETH HG E3

Pas panelit do të shërbehet edhe një koktej rasti për të gjithë të pranishmit.

 

Ju mirëpresim!