Kalendari

Edicioni i dytë i Panairit të librit në Kështjellë

Këtë vit Panairi i librit në Kështjellë mban edicionin e dytë më datën 10 dhe 11 qershor me një program të ngjeshur me aktivitete të ndryshme rreth librit.

Të pranishëm do të jenë më shumë se 50 autorë të të gjitha zhanreve nga Zvicra Romande. Nga qyteti i Neuchâtel-it do të jetë prezent autori i njohur, Nicolas Feuz, (autorë dhe prokurorë në të njëjtin qytet) nga Gjeneva ka konfirmuar prezencën autori më i mirënjohur i librave të zhanrit spiunazh, Mark Zellweger.

Aktivitete të ndryshme nuk do të mungojnë, konferencë me autorë, lexim të teksteve, shëtitje letrare rreth kështjellës dhe vreshtave, duke dëgjuar me podkast veprat të autorit të mirënjohur zviceran Friedrich Dürrenmatt.

Njëherësh nuk mungojnë as librat për fëmijë, por edhe aktivitete të ndryshme, si tregime të lexuara nga autore, ngjyrosje, vizatime me ilustruese si dhe lojëra të ndryshme.

Rue Vallier 5, 2088 Cressier NE

https://iliredition.com/salon-du-livre-au-ch-teau