Lifestyle

Kjo është banesa luksoze e “Bachelor-it” të Zvicrës, Patric Haziri

Në këtë video mund të shihni pamje nga kjo banesë dhe shpjegimet që i zoti i saj i jep lidhur me banesën si dhe jetën e tij brenda katër mureve

Patric Haziri është emri i shqiptaro-zviceranit aktualisht më të pranishëm në mediat zvicerane. Rreth dy javë më parë ai ka filluar aventurën e tij në emisionin e njohur të tipit “reality show”, “Bachelor”.

Në formatin e këtij emisioni parashihet që “bachelori”, në këtë rast Patric Haziri të sfidohet nga 21 vajza, në secilën javë nga njëra, shkruan albinfo.ch. Në fund ai duhet të vendosë cilën do ta zgjedhë.
Revista “Schweizer Illustrierte” ka bërë një vizitë në banesën luksoze të Patric Hazirit në Dietikon të Cyrihut. Në këtë video mund të shihni pamje nga kjo banesë dhe shpjegimet që i zoti i saj i jep lidhur me banesën si dhe jetën e tij brenda katër mureve, transmeton albinfo.ch. Ai këtu tregon edhe për preferencat e tij lidhur me gjininë e bukur…

Patric Haziri është i biri i një mërgimtari nga Kosova lindore dhe e një zviceraneje. Është 29-vjeçar dhe i angazhuar në biznesin familjar të babait të tij.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI