Portrete të firmave

Kompania kosovare që mobiloi resorte botërore

E themeluar në vitin 1992, Albed, kompania kosovare me tri showroom-e: Prishtinë, Fushë-Kosovë dhe Vushtrri, përveç mobilieve për shtëpi, profesionalizimin e ka dëshmuar edhe me projektet ndërkombëtare, duke mobiluar resorte botërore.

 

Disa nga projektet më prestigjioze të Albed janë:

– Cayo Resort në Kretë

Në këtë projekt, Albed bashkëpunoi me arkitektin me famë Gian Paolo Venier nga studioja e njohur e Paola Navone. Ky partneritet iu mundësoi të sjellin në jetë vizionet inovative të Venier-it, duke i transformuar ato në copa mobilje me plot stil dhe kualitet.

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch

– Marriot Hotel

Tjetër hotel prestigjioz që zgjodhi Albed-in për ta shndërruar planin në kryevepër, është edhe Marriot Hotel në Bruksel. Me mjeshtri të madhe mobiluan dhomat duke i shndërruar në një ambient luksoz.

albinfo.ch
albinfo.ch
albinfo.ch

Arti i mobilieve të Albed nuk mbeti nën hije. Ai u dëshmua edhe një herë me triumfin e Albed në festivale ndëkombëtare, para jurive profesionale. Një ndër çmimet që fitoi ishte ai në garën “BIG SEE”, ku u shpërblye në kategorinë “Dizajni i produkteve”.

Gërshetimin e modernes me traditën e shfaqën edhe në projekte të tjera e panaire ndërkombëtare, duke ekspozuar mobiliet unike. Pjesëmarrja në panairin prestigjioz IMM Cologne në Gjermani, për katër vite radhazi, ka vërtetuar qëndrueshmërinë e brendit në skenën ndërkombëtare dhe ka hapur rrugën për marrëveshje të mëtejshme për mobilimin e hapësirave luksoze të jetesës.

Bashkëpunimi me Albed bën që  idetë të kthehen në jetë, të transformohet ambienti në një vend luksoz e modern.

Albed është i gatshëm t’ju ndihmojë ta realizoni qëllimin tuaj!

Nëse keni nevojë për asistencë, kontakto direkt:

048464600