MARKETING

Pronarët e tokave brenda natës mund të bëhen bashkë-zhvillues të projekteve me Instabuilt

Mundësi fantastike për bashkë-krijim për pronarët e tokave.

Instabuilt për herë të parë po ofron këtë mundësi për pronarët e tokave që të bëhen partnerë përmes Projektit të Bashkë-Krijimit, ku çdo pronar toke do t’i dorëzohet një njësi demo falas për pronën e tij nëse ndërton projektin e tij me InstaBuilt. Me këtë mundësi, pronarët e tokave mund të përfitojnë nga një investim afatgjatë pa pasur nevojë të bëjnë ndonjë investim të madh paraprak.

Qëllimi i Instabuilt është të ofrojë zgjidhje të qëndrueshme dhe të përballueshme strehimi për individë dhe familje. Ata ndërtojnë shtëpi modulare, të cilat janë ndërtuara paraprakisht brenda hapsirës në fabrikë në mënyrë të kontrollueshme dhe me cilësi të lartë, të cilat pastaj transportohen dhe montohen lehtësisht në vend.

Një zgjidhje tipike si AsterDomo mund të dorëzohet brenda 90 ditëve ndërsa procesi i montimit zgjat vetëm 3 orë – e cila është mënyra më e shpejtë e dorëzimit në tregun e BE-së. Kjo shtëpi ka efikasitetin më të lartë të energjisë dhe prodhohet me materiale eko dhe të certifikuara të cilat ofrojnë mundësi të shkëlqyera për ata që duan të marrin kredi nga bankat ose subvencione nga qeveritë.

Këto shtëpi kanë shumë përparësi, disa prej tyre janë: rritja e efikasitetit të energjisë, kohëzgjatja më e shkurtër e ndërtimit dhe ndikimi i ulët mjedisor për shkak të humbjeve të reduktuara gjatë ndërtimit.

Në Co-creation Instabuilt ofron disa lloje të shtëpive modulare që janë projektuar për të ofruar rehati dhe jetë më të shëndetshme.

Për t’u bërë partner me Instabuilt, pronarët e tokave duhet të plotësojnë disa kërkesa dhe të marrin lejet e nevojshme për të vendosur njësi demo në pronën e tyre. Ata duhet të dërgojnë më shumë informacion për tokën e tyre, si vendndodhjen, madhësinë, zonimin dhe çdo informacion tjetër adekuat.

Kërkesa është që të gjithë partnerët të kenë të paktën tokë për minimum 5 shtëpi Aster Domo të disponueshme për zhvillim dhe çdo hapësirë ​​shtesë deri në 50 njësi maksimum mund të jetë gjithashtu e përshtatshme. Pronarët e tokave janë gjithashtu përgjegjës për marrjen e të gjitha lejeve përkatëse të autoritetit vendor përpara se të vendosin njësitë demo në pronë. Ky është një hap i rëndësishëm për të siguruar një proces të qetë instalimi pasi siguron që të gjitha udhëzimet e sigurisë të ndiqen në mënyrë korrekte.

Me këtë mundësi të veçantë, Instabuilt ju fton të bashkoheni për të bërë ndryshimin duke u bërë pjesë e komunitetit të tyre në rritje të partnerëve!

Aplikoni nëse posedoni tokë duke vizituar faqen në këtë adresë: https://bit.ly/3jbZ1iX ose skanoni QR Code më poshtë: