Bukuri

Bleta Gashi

Modele

19-vjeçarja që jeton në Zvicër, Bleta Gashi, nuk ka arritur të rrëmbejë kurorën e më të bukurës, por është zgjedhur shoqëruesja e parë në eventin e bukurisë «Miss European Tourism 2014» që ishte mbajtur nga 27 qershori deri më 6 korrik 2014 në Rumani.

Bleta Gashi është e gjatë 1.74 cm dhe ka marrë pjesë në Miss Zürich, me ç`rast është shpallur fituese e titullit Miss Fotogjenia.

Megjithatë, Bleta, e cila në Rumani ka valvitur flamurin shqiptar, ka marrë komplimente si kandidatja më e bukur.

Shpejtim Zejneli, drejtor nacional i kompanisë që bën përzgjedhjen e kandidateve nga Kosova, ka paralajmëruar pjesëmarrjen edhe në garat e bukurisë në Kinë dhe më pas në Turqi.

Kurora e “Miss European Tourism 2014” sivjet i ka takuar Miss Letonia, ndërsa shoqëruese e dytë u zgjodh Miss Ukraina.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriBleta Gashi
  • Prejardhja:Cyrih-Zvicër
  • Vendi ku vepron:Cyrih-Zvicër
  • Profesioni:Modele
  • Kontakti [email protected]

  WHO’S WHO të tjera