Kulturë

Liri Lushi

Aktore

Në vitin 2000, Liri Lushi largohet nga vendi i saj dhe vendoset me familjen në Zürich të Zvicrës. Nuk shkëputet në asnjë moment nga profesioni i saj si aktore.

Pasioni dhe puna e përkushtuar i sjell role të reja në filma të produksionit zviceran; “Strähl” nga Dschoint Ventschr AG, Zürich, “Dilemma” nga Silvia Film Production AG, Zürich, “Ditë e natë” nga Chris Niemeyer, Schweizer Fernsehen.

Prej marsit 2004, Liri Lushi është drejtor artistik i Studios për Teatër dhe Film të krijuar nga ajo vetë me emrin e aktorit të madh shqiptar “Aleksandër Moisiu”.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriLiri Lushi
  • Prejardhja:Tiranë-Shqipëri
  • Vendi ku vepron:Cyrih-Zvicër
  • Profesioni:Aktore
  • Kontakti www.lirilushi.com

  WHO’S WHO të tjera