DE Balkani

2 mjekë dhe 5 infermierë në Tiranë, të prekur nga koronavirusi

Ministria e Shëndetësisë njoftoi sot se pas testimeve 21 persona janë konfirmuar të prekur nga koronavirusi.

Nga 13 të infektuar me koronavirus në QSUT në 24 orët e fundit, 7 prej tyre janë personel shëndetësor, ndërsa 6 të tjerët janë pacientë.

Në radhët e personelit shëndetësor mësohet se janë konfirmuar pozitivë 2 mjekë dhe 5 infermierë.

Të 21 personat e konfirmuar me koronavirus ditën e sotme janë në Tiranë.