Lajme

3 vendet e BE-së që kanë pagesat më të larta për orë pune

Eurostat ka publikuar listën me vendet e BE-së që paguajnë më shumë për orë pune dhe ato vende që paguajnë më pak.

Paga më e lartë për orë pune është në Luksemburg me 50,7 €, pasuar nga Danimarka me 46 € dhe Belgjika me 43,5 €.

Ndërkohë vendet që paguajnë më pak për orë pune janë Bullgaria me 8,2 €, ndjekur nga Rumania me 9,5 €. /Euronews