Storje Suksesi

Albgala:Personalitetet Shqiptare të vitit 2023 në Zvicër

albgala e fundvitit është organizuar nga platforma mediale «albinfo.ch» online&print, ku u shpallën edhe Personalitetet Shqiptare të vitit 2023 në Zvicër

Në mbrëmjen e 2 dhjetorit, të gjitha rrugët (e komunitetit shqiptar të Zvicrës) çonin në Wallisellen të Cyrihut. Atje, në një sallë të bukur e plot dritë, platforma mediale Albinfo.ch në një mbrëmje Gala po bënte shpalljen e Personaliteteve Shqiptare të vitit 2023, ne Zvicër. Mysafirë të shumtë, nga të gjitha sferat e jetës, si nga politika, kultura, sporti, bizneset etj. kishin ardhur për të marrë pjesë në këtë mbrëmje të veçantë dhe për të festuar, së bashku me të zgjedhurit, edhe sukseset e komunitetit shqiptar gjatë vitit që po lëmë pas.

Shpallja e Personaliteteve Shqiptare të vitit, është ngjarja më e madhe në Zvicër që e organizon platforma mediale «albinfo.ch», ku shpërblehen dhe nderohen ata të cilët kanë dhënë kontribut në mënyra të ndryshme në shumë sfera për komunitetin shqiptar në Zvicër.

VIDEO: VIDEO REPORTAZH