Kosova

Bariu që erdhi nga Kukësi në Kosovë për ta siguruar jetesën

29-vjeçari ka 400 dele për të cilat kujdeset

Ai është 29-vjeçar dhe vetën e gjeti si bari në Kosovë, pas shumë punëve të tjera që kishte bërë më parë. Ka dy javë që ruan 400 dele në fshatin Zhur të Prizrenit. Krejt kjo, pasi me pronarin e deleve ra në kontakt përmes Facebook-ut.

Ditën ai e nis herët në mëngjes, me çantë në shpinë dhe shkop në dorë.

Derisa është në fushë, nuk ka shumë zgjidhje për të kaluar kohën. Megjithatë, bariu gjen mënyra për ta bërë punën e tij më të lehtë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI