Maqedonia

Deri tani, dalja në zgjedhjet presidenciale në RMV është 26.35 për qind

Vendvotimet në gjithë vendin janë hapur kryesisht në kohë. Sipas njoftimeve të para të KSHZ-së, në terren ka pasur probleme më të vogla, kryesisht teknike. Ndërkohë sipas kreut të KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski, dalja në votime deri në orën 13 ishte 26.35 për qind. Më shumë votues ka në Novaci, ndërsa më pak në Vrapçishtë, përcjell albinfo.ch.

“Jehona e votuesve në rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale, deri në orën 13:00, sipas të dhënave të përpunuara deri më tani të KSHZ-së, është rreth 26,35%. Jehonë më të madhe deri në orën 13:00 ka në Novaci (42,87%), ndërsa më të ulët në Vrapçishtë (10,18%)”,  tha kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevski.

Sipas të dhënave të KSHZ-së, dita e zgjedhjeve për momentin po kalon qetë dhe pa probleme të mëdha.