Lajme

Ejani në Shkollën Shqipe në Rapperswil – Jona!

Të nderuar prindër, mësimi në Shkollën Shqipe në Rapperswil – Jona vazhdon.

Vazhdon me qëllim që të përfshijë sa më shumë nxënës në bankat shkollore, me qëllim që edhe fëmijët shqiptare ta mësojnë gjuhën amtare.

A ka gëzim më të madh që fëmijët shqiptarë ta ruajnë dhe ta mësojnë gjuhën e nënës. Duke mos ju rrëfyer për rëndësinë e gjuhës amtare sepse rëndësia e saj dihet, ju bëjmë thirrje që edhe fëmijët tuaj t`iu bashkëngjiten bashkëmoshatarëve të tyre dhe ta mësojnë gjuhën shqipe.

Mësimin në këtë klasë e zhvillon mësuesja Shkurte Kamberi.

Ejani fëmijë të dashur, shqip të mësoni sepse kështu do të nderoni veten, familjen tuaj dhe kombin. Ju ftojnë Lavdrimi, Arianita, Loriku, Redoni, Dionisi, Fjona, Lejla dhe Lioni, të cilët së bashku me mësuesen e tyre Shkurte Kamberi shpresojnë që do të kenë më shumë shokë
dhe shoqe në klasë. Prandaj, ju njoftojmë se mësimi në gjuhën shqipe në Rapperswil – Jona zhvillohet çdo të premte, në shkollën Schulhaus Hanfländer, Attenhoferstrasse 13, 8640

Rapperswil-Jona, edhe atë nga ora 16:00-18:00

Për çdo paqartësi mund të shkruani apo telefonin në adresën:
Dr. Vaxhid Sejdiu, tel. 076 321 26 94 , e-mail: [email protected]

Bashkohuni me ne! – Shqip të mësojmë!


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI