Kosova

Emrat dhe mosha e viktimave në Gjilan

Pesë persona humbën jetën sot në Gjilan. Rreth orës 13:00, në lagjen ‘Bujanina’ të qytetit të Gjilanit një ngjarje tragjike ndodhi që shokoi thuajse gjithë vendin.

Zyrtarja policore, Valdete Bllaca, privoi nga jeta prindërit e saj, dy vëllezërit dhe në fund veten.

Burime të Indeksonline bëjnë të ditur emrat dhe moshën e të pesë anëtarëve të familjes Bllaca që sot u ndanë nga jeta.

Prindërit Zeqir Bllaca, 70-vjeçar dhe Hanife Bllaca, 66-vjeçare, vëllezërit Blerim Bllaca, 33-vjeçar si dhe Fisnik Bllaca, 34-vjeçar dhe vetë dorasja Valdete Bllaca, e moshës 45-vjeçare.

Rasti në fjalë është konfirmuar edhe nga Prokuroria Themelore në Gjilan, të cilët bënë të ditur se e ndjera Valdete Bllaca, zyrtare policore në kuadër të Stacionit Policor në Gjilan, me armë zjarri ka privuar nga jeta katër anëtarët e familjes së saj dhe më pas ka kryer vetëvrasje.

Nga Policia e Kosovës në Gjilan nuk pati ndonjë informacion shtesë lidhur me rastin dhe kanë njoftuar se tashmë rasti ka kaluar në kuadër të Prokurorisë së Gjilanit.

Rasti po vazhdon të hetohet dhe tashmë në vendin e ngjarjes kanë arritur edhe pjesëtarë të Institutit të Mjekësisë Ligjore, drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj dhe shumë përfaqësues të tjerë ligjorë.