Lajme

Fotografi që pasqyroi qiellin me imazhe mahnitëse

Quhet Sulabh Lamba dhe është vetëm 21-vjeçar, nga Rewari, India, por që në setin e tij të fundit shkrepi fotot e pabesueshme, ndërsa dielli po perëndonte në Goliaka, Haryana.

Përshkrimi i këtij fotografi quhet ‘artist vizual’, ku pavarësisht moshës së re, po bënë bujë me fotografitë e veçanta që po cilësohen një risi në fushën e artit, transmeton albinfo.ch.

‘Një siluetë e përsosur duhet të përcjellë ndjenjat pa treguar shprehjet e fytyrës’, shprehet Sulabh.

Duhet theksuar se ai filloi së pari të marrë fotografitë krijuese të perëndimit të diellit katër vjet më parë dhe tani e bën atë me kamerën e tij Nikon D5300 me një lente 70-300 mm. /Albinfo.ch

Sitting on a ledge, Sulabh appears to be offering up the sun to feed an incoming bird that is flapping its wings and has its beak open wide

In this image he uses the shifting position of the Sun in the sky to create the visual effect that he had pushed the sun off of a steep ledge

A dramatic anime-style fight is recreated by Sulabh in this image where he uses camera tricks to make it look like he has kicked the Sun in an attack against an opponent

In this picture, Sulabh appears to be sowing the Sun. In a series of four snaps, he swings his arms as if working away on the ground while keeping the Sun firmly tucked into his tool

The Sun is perfectly angled in this picture so that it appears to be sitting on an electricity pylon, like a massive streetlight

Teamwork makes the dream work: While dangling from the edge of a sheer drop, Sulabh appears to pass the Sun over to someone dangling from another nearby ledge

Tightrope: Sulabh wanders across a tightrope that cuts across the surface of the Sun. The bright yellow of our star contrasts perfectly with the shadow of the photographer performing his balancing act

In arguably the most delicate of his sunset photos. Sulabh stands beneath the Sun, carefully holding it between his two hands

Two peacocks perch on top of a tree facing each other. The Sunset behind them is a glorious pink colour

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI